ویزای شینگن

تعرفه تبلیغات در سایت
عنوان عکس
عنوان عکس
عنوان عکس
عنوان عکس
عنوان عکس

جستجوگر

یافته ها در جستجو

    امکانات وب

    آرشیو مطالب

    برچسب ها

    ویزای شینگن یکی از انواع ویزاهاست که به شما این اجازه را می دهد تا برای یک مدت مشخص، به هر کشوری که عضو اتحادیه ی شینگن باشد، بتوانید سفر کنید. گرفتن این ویزا شرایط و قوانین خاصی دارد و معمولا با مراحل پیچیده ای همراه است و یک خطا در هنگام اخذ آن کافی است تا همه ی مراحل را از اول بگذرانید و دوباره از اول درخواست دهید. برای گرفتن ویزای شینگن باید با اصطلاحات تخصصی زیادی آشنا باشید که ممکن است شما را با سختی های زیادی روبرو کند.

    از ویزای شینگن چه می دانید؟

    ویزای شینگن می تواند توسط هر کشوری که عضو پیمان شینگن است صادر شود. در واقع با این ویزا می توان آزادانه و بدون هیچ محدودیتی به همه ی کشورهای عضو اتحادیه ی اروپا که عضو پیمان شینگن هم هستند سفر کرد. چند کشور عضو اتحادیه ی شینگن عبارتند از: اتریش، بلژیک، جمهوری چک، مجارستان، فرانسه، آلمان، هلند، ایتالیا و… که به طور کلی تعداد آنها ۲۶ تاست.

    مدت زمان اقامت در کشورهای عضو پیمان بعد از اخذ ویزا

    البته مدت اقامت کاملا بستگی به نوع ویزا دارد اما ویزایی که برای توریست ها در نظر گرفته می شود معمولا ۹۰ روز اعتبار دارد. برای اخذ این نوع ویزا باید بتوانید تمکن مالی خود را ثابت کنید به این معنا که باید بتوانید ثابت کنید در مدت زمان اقامتتان در آن کشور، می توانید به طور کامل از پس هزینه های خود بربیایید و تامین باشید و اگر این ویزا را داشته باشید نه تنها به یک کشور بلکه می توانید به همه ی کشورهایی که عضو پیمان هستید، بدون هیچ محدودیتی سفر کنید. برای اخذ این ویزا باید مصاحبه ی حضوری داشته باشید و بعد از پر کردن فرم درخواست ویزا و ارائه ی آن، با در دست داشتن مدارک ضروری، به سفارتخانه درخواست داده و وقت قبلی بگیرید و علاوه بر این پاسپورتتان باید کمتر از ۱۰ سال از صدور آن گذشته باشد و حداقل ۶ ماه به پایان آن اعتبار باشد.

    نکات اخذ ویزای شینگن

    – حتی برای تحویل مدارک هم باید خود شخص بصورت حضوری در محل کنسولگری حاضر شود. – هزینه ی این ویزا در سفارتخانه ی کشور مقصد و به ۲ روش نقدی یا با کارت پرداخت می شود. – برای کودکان زیر ۶ سال، نیاز به پرداخت هزینه نیست اما برای کودکان ۶ تا ۱۲ سال باید حدود ۳۵ یورو پرداخت شود. – اگر قرار باشد شخصی که هنوز به سن قانونی نرسیده، ویزا را دریافت کند باید حتما پدر و مادر، فرم درخواست او را امضا کنند. – اگر قرار باشد که بیشتر از ۹۰ روز در آن کشور بمانید، باید علاوه بر مدارک ضروری، چند مدرک دیگر را هم ارائه کنید. – برای تمدید ویزا، باید به یکی از کشورهای عضو شینگن مراجعه و با آوردن دلیل و مدرک، درخواست تمدید ویزا داد. – معمولا ۱۴ تا ۲۱ روز برای گرفتن ویزا زمان لازم است.

    نویسنده : مبنا بازدید : 2 تاريخ : دوشنبه 16 بهمن 1396 ساعت: 16:34
    برچسب‌ها :

    بر اساس ماهیت/اهداف سفر، انواع ویزای شینگن وجود دارد که از جانب سفارت/کنسولگری‌های معین صادر می‌شوند.

    الف. ویزای عادی شینگن (USV)

    ویزای عادی شینگن به مثابه‌ی روادید یکی از کشورهای عضو منطقه‌ی شینگن برای حمل‌ونقل یا اقامت در منطقه‌ی مورد نظر است که برای مدت زمانی خاص و حداکثر تا ۹۰ روز در هر دوره‌ی شش ماهه اعتبار دارد که از تاریخ ورود شخص به منطقه‌ی شینگن آغاز می‌شود. با توجه به اهداف سفر، ویزای شینگن عادی به سه دسته‌ی “‌A‌”‌، “‌B‌”‌، و “‌C‌”‌ تقسیم می‌شود.

    ب.  ویزای معتبر در منطقه‌ی محدود (LTV)

    این نوع از ویزا به شما اجازه می‌دهد فقط به کشور صادرکننده‌ی ویزای شینگن یا در برخی موارد، به کشورهای دیگری از منطقه‌ی شینگن سفر کنید که نام‌ها آنها به صورت خاص هنگام درخواست ویزا ذکر شده باشند. به غیر از کشورهایی که نام‌شان هنگام درخواست ویزا ذکر شده‌اند، این‌گونه‌ی خاص ویزا برای سفر به کشورهای دیگر عضو شینگن که نامی از آنها برده نشده‌‌اند، معتبر نیست.

    ج. ویزای ملی

    ویزای ملی دسته‌ی “D‌” به افرادی اعطا می‌شود که برای تحصیل، کار یا اقامت دائم وارد یکی از کشورهای شینگن شوند. البته ویزای ملی به افرادی اعطا می‌شود که قصد دارند در دوره‌ی زمانی خاص یا با هدفی مشخص در یکی از کشورهای شینگن اقامت کنند که پس از پایان دوره‌ی مشخص باید به کشورشان بازگردند.

     

    نویسنده : مبنا بازدید : 2 تاريخ : دوشنبه 16 بهمن 1396 ساعت: 16:34
    برچسب‌ها :
    اخبار و رسانه هاهنر و ادبیاترایانه و اینترنتعلم و فن آوریتجارت و اقتصاداندیشه و مذهبفوتو بلاگوبلاگ و وبلاگ نویسیفرهنگ و تاریخجامعه و سیاستورزشسرگرمی و طنزشخصیخانواده و زندگیسفر و توریسمفارسی زبان در دیگر کشورها